Gezichtsbehandeling

Uw gezicht is voor iedereen zichtbaar. Het is uw visitekaartje. En dus is het begrijpelijk dat u wilt dat uw gezicht er zo goed mogelijk uitziet. 

De ogen zijn de spiegels van onze ziel, wordt wel gezegd. Volgens ons onthult onze huid net zoveel over wie we zijn en hoe het met ons gaat. Ga maar na: als we verlegen zijn blozen we, angst maakt ons wit rond de neus, vermoeidheid wordt zichtbaar in een grauwe teint en geluk kan een huid helemaal oplichten.

Als u zich goed voelt, hoort uw huid er fris en stralend uit te zien. Maar helaas is dat niet bij iedereen het geval, zoals rimpels, acne, littekens, pigmentvlekken, couperose en huidverslapping kunnen uw huid ontsieren. Daardoor ziet u er minder goed uit en kunt u bovendien ouder lijken dan u bent.

Gelukkig zijn er heel wat manieren om uw huid gladder, frisser en jonger te maken. En daarvoor bent u bij ons kliniek aan het juiste adres!

Voor elke ingreep heeft La Femm schoonheidskliniek de nieuwste en meest geavanceerde technieken in huis. U krijgt een eerlijk advies van een ervaren specialist, die bekijkt welke behandeling bij u het beste resultaat zal geven. En eventueel kan zij u ook alternatieven aanreiken.

Behandeling

De gezichtsbehandeling van LaFemm begint altijd met een grondige analyse van de huid. Na de analyse begint 1 van onze schoonheidsspecialisten met het schoonmaken van de huid. Vervolgens kan men kiezen voor het scrubben van de huid, een lysing of een peeling.

Hierna begint de specialiste met de stoombehandeling en daarna zal een gezichtsmasker volgen. Met een huidnaald worden comedonen en gerstenkorrels schoongemaakt. Ten slot wordt er een gezichtscreme aangebracht, en krijgt de huid een massage.

Intakegesprek: vrijblijvend
Gezichtsbehandeling:
Per behandeling € 50,-
Duo-behandeling: € 37,50 per persoon

 

Bij duo-behandelingen worden beiden personen (partner,familielid,collega enz.) tegelijkertijd behandeld.