Huidverjonging (rimpels)

Een strakke en egale huid zonder rimpels is vanzelfsprekend als je jong bent, maar tijdens het ouder worden verschijnen er steeds meer rimpels en oneffenheden. Huidverjonging heeft betrekking op het minder zichtbaar maken van de verschillende tekenen van huidveroudering. Met name vrouwen melden zich voor onderhoud en verbetering van de huid. Ook steeds meer mannen willen graag op een natuurlijke manier mooi ouder worden.

Huidverslapping als gevolg van verlies van collageen en elastinevezels (zon, erfelijke factoren en lifestyle) geeft aanvankelijk een minder strakke huid en fijne rimpels.

De meest effectieve manier om de huid te verjongen is door de oude huidlaag te verwijderen zodat er weer een nieuwe huid zichtbaar wordt. Waardoor de lijntjes vervagen of verdwijnen en de structuur van de huid verbetert.

Om de huidveroudering te vertragen gebruiken wij IPL (Intense Pulsed Light) apparaat bij de behandelingen. Doel van de behandelingen zijn; het verfraaien, verjongen, vernieuwen, verstevigen en in conditie brengen en houden van de ouder wordende huid in alle fasen van het verouderingsproces. De behandelingen zorgen ervoor dat de huid gestimuleerd wordt om collageen en elastine aan te maken waardoor deze strakker en dikker wordt.

U bent bij ons in vertrouwde en ervaren handen en zullen er alles aan doen om u uw natuurlijke schoonheid te laten behouden op veilige manier.

Behandeling

De intensiteit van de behandeling wordt bepaald bij het intakegesprek (gratis), dit is afhankelijk van de diepte van de rimpels/littekens en het gebied wat behandeld wordt.

De behandeling van het gezicht duurt ongeveer 20 tot 60 minuten. Afhankelijk van de grootte en de locatie in het gelaat. Voor de behandeling begint kan er een verdovende crème op de huid worden aangebracht. Indien nodig wordt dit besproken met uw behandelaar. Sommige mensen voelen een licht branderig gevoel, andere kunnen de behandeling als pijnlijk ervaren.

Direct na de behandeling zal de huid ongeveer 2-3 uur branderig aanvoelen. De huid is na de behandeling rood en gezwollen. In het behandelde gebied kan vocht uit de huid treden dat opdroogt als een korstje waardoor de huid onregelmatig kan aanvoelen. De roodheid houdt 3 tot 14 dagen aan. Dit heeft ook weer te maken met de indicatie en de intensiteit van de behandeling. De korstjes verdwijnen gewoonlijk binnen enkele dagen, daarna kan de huid droog, ruw en schilferig aanvoelen

Resultaat

Enkele weken na de behandeling zal de huid aanzienlijk zijn verbeterd qua structuur en gladheid. Na 3 maanden zult u het optimale resultaat zien. Kleine rimpeltjes zijn verdwenen, grove rimpels zijn veel minder diep. Afhankelijk van de mate van veroudering en de diepte/ernst van de littekens zijn er meerdere behandelingen nodig. De behandeling is 100% succesvol bij lichte rimpels, bij diepere rimpels is het uiteindelijke resultaat 80% vermindering.

Advies

U mag tot 7 dagen na de behandeling geen make-up op de behandelde huid aanbrengen. U mag minimaal 6 weken voor en 6 weken na de behandeling niet in de zon, zonnebank of zelf bruinende crème gebruiken. Indien u dit niet in acht neemt kunnen er pigmentverschuivingen ontstaan! Aangeraden wordt om in deze periode beschermingsfactor 50 te gebruiken.

Behandelingskosten:
Gelaat €  50,-  per sessie