Permanent Make-Up

Permanent make-up is er voor iedereen die altijd en overal perfect verzorgd voor de dag wil komen, weinig tijd heeft, of moeite ondervind bij het op te maken. Ook als u allergisch bent voor gewone make-up, is permanent make-up dé oplossing. Permanent make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren. Gemiddeld genomen blijft de permanent make-up twee tot vijf jaar mooi.

Anders dan bij een tatoeage (wat levenslang zichtbaar blijft) gaat het hier om het inbrengen van pigmentkleurstof in het bovenste laagje van de huid.  Dit betekent dat de pigmentering na verloop van tijd afzwakt omdat het proces van natuurlijke huidvernieuwing gewoon doorgaat. De behandeling wordt bij ons uitgevoerd door een gecertificeerde permanent make-up specialist.

Permanent make-up is geschikt voor
– Iedereen die een vollere natuurlijke wenkbrauw wil nastreven
– Iedereen die vollere lippen of meer expressie in het gezicht wilt bereiken

– Iedereen met licht tot donker gekleurde wenkbrauwharen
– Iedereen met weinig of geen wenkbrauwharen

Permanent make-up
– Geeft u een natuurlijke wenkbrauw, eyeliner of full lips
– Meer expressie in het gelaat
– Veel voordeel door het langdurige behoud

Intake

Tijdens het intakegesprek wordt u op de hoogte gebracht van de behandeling en de techniek die kan worden gebruikt. Tevens worden de kosten, en wat u ervan mag verwachten met u doorgenomen.

De behandeling

Bij permanent make-up wordt door middel van een steriele ultra dunne naald een speciale huidvriendelijke pigmentvloeistof in de huid gebracht.

Voor het beste eindresultaat van een permanent make-up behandeling moet u rekening houden met 2 behandelingen. Het permanenteren zelf, en de nabehandeling, vindt na ongeveer vier weken plaats om alles netjes bij te werken en eventuele plekjes die niet goed gepakt hebben nog een keer te behandelen.

 Na de behandeling

Na iedere behandeling krijgt u een A+D vitamine gel mee. Deze gel dient  u 4 dagen lang op de behandelde deel te smeren omdat het behandelde deel niet mag uitdrogen. Let op! de gel moet met een wattenstaafje aangebracht worden, niet met vingers. Daarnaast mag het behandelde deel 4 dagen lang niet in contact komen met water.

Advies: Het is belangrijk dat u de zon gedurende de genezingsproces moet vermijden.

Intakegesprek: vrijblijvend

Behandeling:
 
Wenkbrauwen
€ 150,-
Eyeliner boven
€ 100,-
Eyeliner onder
€ 100,-
Lipliner
€ 150,-
Nabehandeling:
€ 25,-.